Barátaink javasolták, hogy látogassunk el az Eiffel Bistro & Bar éttermébe. A belépés pillanatában éreztük, ez a hely nyerő lesz a számunkra. A fogadtatás figyelmes, udvarias volt. Ahogy egész idő alatt is. A pincérek figyelték mikor jöhetnek az asztalunkhoz, mikor hozhatják az ételt.
Az ételek ízletesek, rendkívül finomak voltak.
A négy főből mindenki igyekezett más-más ételt rendelni, így egy-egy falattal kóstolhattuk a választékot. Az előételnél a pisztrángfilé ugyan meglepően picurka volt,(egy kicsivel nagyobb darabka lehetett volna) de az almás-zelleres saláta valami csodás ízélményt szerzett. A csirkemellfilé nagyon ízletes volt, a rosé kacsamell szinte szétomlott a szájban az ízlelőbimbók örömtáncot jártak az étel fogyasztása közben. A sertés szűzérmék felségesek voltak, a vargányás gombamártásból is szívesen ettem volna egy kicsit többet, mert nagyszerű volt! A desszertek közül a mogyorós csokitorta édesebb volt, mint ahogy vártuk, de a francia citromtorta olyan élményt nyújtott, amivel bármikor megkoronázható egy családi ebéd, vagy vacsora. Nagyszerű estét töltöttünk az Eiffelben, máskor is jövünk, mert csodásan éreztük magunkat. A szakácsnak külön dicséret, a pincéreknek meg köszönet a vendéglátásért. Gratulálunk!
Karagich Istvánné
- 2020. március 12., csütörtök 22:00