Itt az étkezés nem kizárolag étkezés, sokkal inkább egy különleges szertartás. A kiszolgálás másodpercre pontosan kiszámolt,mérnöki pontosságú. És mit tudnak a fogások valójában?
Néhéz volt a választás, hogy mit kostoljunk meg először,mert az ételek kivétel nélkül rendkívül izgalmasak: finoman kombinálodnak a hagyományos, zamatos fogások a modern ízekkel, és mesterien fonódik össze a magyar és a távol-keleti gasztronómia. Illetve ennél szélesebb, nemzetközi ízvilágról beszélünk. Szójás- gyömbéres kacsa leves egy teljesen új oldalát mutatta meg a sokszor túlságosan fűszeresen, zsirosan készült tradicionálisan magyar levesnek. A meghökkentő tálalás , a ropogos, szaftos hús, és a könyed, zöldséges jegyek tökéletesen kiegészítik egymást. Főfogásként Nílusi fogasfilé roston, vajban sült parázsburgonyával. Minden a helyén volt, pont úgy és pont olyan mértékben, ahogy az ízlelőbimbók kívánják. A fenséges vacsora lezárásaként Gesztenyés sajttorta édeskekszmorzsával és ropogos grillázsal. Az édes ízek nagyszerű harmóniában álltak egymással, így méltó befejezés volt a deszert is a tartalmas különleges vacsoŕának. A barátságos kiszolgálás külön dicséretet érdemel a gyors, figyelmes pontos kiszolgálást nyújtott.
Kovács Krisztián
- 2022. október 14., péntek 20:27