A konyha újítani próbál, de nincs meg hozzá a kellő kreativitás.
A velőscsont alig langyosan érkezett, egy kb. 10 cm hosszú csont hosszában kettőbe vágva alkotta a két adagot. A mellé felszolgált pirítós közönséges nagyipari, előreszeletelten csomagolt és adalékanyagokkal, cukorral készült fehérkenyér volt. A köretként szolgáló ecetes hagyma, zöldsaláta finom volt, de az ecetesség annyira erős, hogy a velő ízét elnyomta. Fokhagyma nem kísérte.
A hamburger finom volt, és bár nem ismerjük az á la carte értékét, gyanítjuk, hogy minőség-mennyiség ár arányban nem javasolnánk.
A somlói fagylaltkehely nem nyert, a tortaszelet pedig finom volt, de a sóskaramellel inkább két különálló desszertet alkotott, együttesen ugyanis az ízek nem psszoltak egymáshoz.
Kellemes személyes élmények fűznek az étteremhez egy másik évtizedből, ezért akartuk ismét kipróbálni, de amolyan "tourist trap" jellegűnek értékeljük jelenleg.
A száraz fehér bor nem volt lehűtve, és ugyan ezt már a kóstolásnál jeleztük, lehűtött palackot nem ajánlottak helyette, jegesvödröt nem hoztak mellé, hiába kértük, csak egy "coolert" (ami ugye nem hűt, hanem legjobb esetben segít hőszigetelni - ha van hűtött palack, mert a meleget nem fogja hideggé varázsolni...). A víz "tisztított" víz, aminek manapság nagy divatja van az éttermekben, csak sajnos valós értéke nincs.
S. E.
- 2021. október 28., csütörtök 10:51