Restaurant Macesz Bistro in Budapest

Restaurant Macesz Bistro - hungarian, jewish food

Make an Online Reservation

Restaurant Macesz Bistro

1072 Budapest, Dob utca 26.

Macesz Bistro
Dob utca 26. , 1072 Budapest

Macesz Bistro is an Eastern European bistro in the Old Jewish district of Budapest.

It offers the hidden and well known treasures of the Hungarian and Jewish cuisines, with traditional and reimagined courses for their guests. The continuously updated menu is ensured by chef Ákos Tasnádi, beyond the á la carte assortment the daily offer’s seasonal specialties diversify the selection. We take great care of assembling the wine list, offering from the best domestic wineries with some specialities.
The restaurant is suitable for exclusive events with up to 60 people as well. Macesz Bistro is one of the most exciting culinary spots in downtown Budapest, an excellent choice for a romantic dinner, a family lunch or a business meeting.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Macesz Bistro – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(896 értékelés)


food

4.7

service

4.9

ambience

4.7

"Kiváló, mint mindig"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Finom volt minden étel. Kedves és rugalmas személyzet.
Román László - Monday 29/04/2024

"Macesz mentalitás"

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 4
Ide ezer éve el akartam jutni, mert egyéniségemből adódóan néha vágyok rá, hogy valami jót is egyet egy zsidó étteremben. Igazából visszajönnék de azért volt pár furcsaság, kezdve ott hogy ezzel a menüvel bekerültek a top-ba. Szóval abszolút a belvárosban vagyunk a zsinagógától két utcára, egyik kedvenc kávézóm tőszomszédságában. Fél hatkor nyitnak, hét perccel előtte vérre menő harcok árán tudtam cska bebocsátást kapni, hogy el tudjak menni wc-re. de ez az én hibám, valójában ötre akartam menni, és késtem. Franc se gondolta, hogy nem délben nyitnak. Szóval inkább vacsorázós hely. A macesz ízelítőben van zsidótojás, zsidószalonna, szarvas kolbász, meg savanyított zöldségek. Kicsit olyan mint egy magyaros reggeli. Legjobban a zsidószalonna ízlett, ami hasonlít az abált szalonnára, de húspépből készül, rendlívül ízletes. A zsidótojás sem rossz, de azt már többször ettem. Összetörik a főtt tojást hagymával és sült májjal, hát elég kevés májat éreztem benne. A szarvaskolbász nagyon ízletes volt. A Macanya három falat, ez egy maceszlapokkal elkészített lasagnára hasonlít, csak nincs benne hús és egy óra múlva már éhes leszel utána. Nem valami laktató, vagy dupla ennyit kell belőle hozni. A mellé adott paradicsommártás Krúdy apánkat juttatja eszembe. A flódnit már ismertem, nagyon finom volt, és a fojtósságát ellensúlyozta az almahab amit szervíroztak hozzá. Ezt meg kell ismételnünk még egyszer! Lesz is rá lehetőség, mert az egész dining citys menü a napi háromfogás kostóló, amit bármely más nap ugyanennyiért megkapsz. Hát igen, a zsidóknak nem csak a konyhájuk, de az üzleti érzékük is híresen jó.
Magyar Tibor - Wednesday 24/04/2024

"Remek:)"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
:)
Szarka Beatrix - Monday 22/04/2024

"Kifogástalan"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden tökéletes volt: gyors, figyelmes kiszolgálás, ízletes étkek.
Fischer Tamás - Sunday 21/04/2024

"Macesz Bisztro"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
Nagyon kedves és gyors volt a felszolgálás, és finomak az ételek, az egyetlen észrevétel, hogy az egyik előétel esetén kimaradt az ígért zsidó szalonna, ami nem lett volna gond, ha jelzik. Hangulatos hely, még visszatérek.
Palla Gyöngyi - Sunday 21/04/2024

""

4.5
food: 5 service: 5 ambience: 3
ilyen gombalevest még nem ettem. Bravó! A tőbbi kaja is finom volt, a kiszolgálás első rangu. Bravó, Huszárok!
Réther - Saturday 20/04/2024