Az ételek minősége messze alulmúlta a Fujitól elvárt ízvilágot.
Az előétel - Osuimono - bár ízre finom volt, langyosan tálalták, kihűlt, mire elém került, ami nem volt túl megnyerő.
A másik előételt - Misoshiru - nagyon elsózták, rágós volt a tofu, úgyhogy szintén nem nyerte el a tetszésünket.
A Sake Cheese Maki sushi (8 db) viszont kiemelendő, isteni finom volt, friss alapanyagokból készült és az ízek az első falattól kezdve nagyon jól összeértek. Ezt Mindenkinek ajánlom!
Az Aki Maki (sertésszüzzel töltve, 6 db) száraz hússal volt töltve és nem tűnt frissnek.
A vajhal rizzsel, salátával, beni shoga-val, amely utóbbi nagyon finom íze és különlegessége mellett egy pofátlanul kis szelet, túlfőtt és rágós vajhalból (az édes szósz se tudott rajta segíteni), öntet nélküli salátamixből, és száraz, álott rizsből állt.
A japán BBQ oldalas rizzsel, salátával, kimchi-vel sajnos szintén hasonló színvonalú volt a kiszáradt sertésoldalas és a túlédes kimchi miatt. Az ételre a japán helyett inkább a koreai ízvilág volt jellemző ezzel az édeskés beütéssel, ami szintén nem túl autentikus a japán elnevezéshez és a japán étteremhez viszonyítva.
A mochi desszert néven fél db mogyorókrémes és fél db babkrémes mochit szolgáltak fel fejenként, amelyekhez 3 fél szem szőlő járt (ennyi pénzért miért csak fél minden?!). Önmagában nézve siralmasan festett. A mochik nem nyúltak, ragadtak, ahogy kellett volna, az ízük pedig a bolti, gyenge minőségű mochival egyezett meg.
Összességében sajnos nagyon kiábrándítóak voltak az ételek, ezért a minőségért fele ennyit se fizettünk volna.
A környezet kulturált és tiszta, az étterem könnyen megközelíthető.
A kiszolgálás teljesen átlagos, a pincérek elvégzik a dolgukat és ennyi. Ha kedvességre és baráti légkörre vágyik az ember, akkor ezt a helyet kevésbé ajánlom.
Szilágyi Eszter
- 2024. október 22., kedd 09:31