Szombat este 2025.06.21. / 50. házassági évfordulónk előzárásaként/ tértünk be, melyet megelőzött egy szortírozás az éttermek között.
Rögtön megfogott a környezet, elegáns, modern-tradicionális laza stílus, fedett-nyitott terasszal megbújva a botanikus környezetben.
Mivel elég gourmand vagyok nehéz a választás az ételek közül, de pillanat altt megoldódott, a felszolgáló fiatalember készségesen válaszolt kérdéseimre és ezt meglepő módon szakmaisággal megfűszerezve tette.
A választásunk Kacsamell Répákkal, Gyömbérrel, Ropogós Hajdinával, és Borjúnyelv Vadasan, Zsemlegombóccal / erre volt egy kis ráhatás/ ételekre esett.
Nem csalódtunk,
Az élmény felülmúlta minden várakozásunkat. Az ételek fantáziadúsak és nagyon finomak voltak, érződött, hogy helyi termelőktől szállított alapanyagokkal dolgoznak.
Azt mondanám, hogy ez a magyar konyha keveréke modern stílusban tálalva.
Zárás képen a desszert tette fel a koronát, újra gondolt Máktorta, meggyel és Levendulás Créme Brulée /ebből ettem volna nagyobb adagot/
Mindenkinek 100%-ban tudom ajánlani a helyet, aki minőségi gasztronómiai élményre vágyik, drukkolok, hogy még magasabb szintre emeljék az étterem nívóját.
Mi visszatérünk!
Hidasi János
- 2025. június 22., vasárnap 10:59