Fantasztikus menüsor, remek ötletekkel elkészített ételei az előételektől a desszertig bezárólag.
A kacsamáj brulée tetején csücsülő grillezett füge, a fantasztikusan elkészített pirított kaláccsal, a padlizsánkrém a harmonizáló savanyított zöldségekkel, a top 3-ba helyet követelő konfitált kacsacomb egy íz bomba-csavarral elkészített burgonya-meglepetéssel,a vendég kérésének megfeleleően elkészített steak a vadgombával szinte követeli a grillezett céklát, a csoki soufflé ahogy a nagy könyvben meg van írva és a roppanós túrógombóc…., amiről még csak azért nem írtak dalt mert nem kóstolták. Borkedvelők nem csalódnak az ételekhez ajánlott borban.
Annyira meggyőző volt nekünk ez a menüsor, hogy szívesen megkóstoltuk volna a többi csábító lehetőséget is, de az adagok mérete ezt “nem” tette lehetővé. A következő Étterem Héten visszatérünk….és ezt vehetik “fenyegetésnek”…..
K Erzsébet
- 2024. október 13., vasárnap 07:06