Étteremhét keretében próbáltuk ki az ételeket. Maga a hely egy hatalmas térben elszórt bútorok, nem túl hangulatos. Az első fogást a rendeléshez képest 50 perccel hozták ki. A többi fogásra is nagyon sokat kellett várni, pedig alig voltak az étteremben. Egy séf és egy (láthatólag) tanuló készítette a látványkonyhában az ételeket. Az ételek nagyon szépen néztek ki, különleges tálalások voltak. Sajnos az ízek és a konyhatechnológia már nem okozott ilyen pozitív élményt. Amit ajánlok, az a kukoricakrémleves és a sertéspofa. Amit nem, az a beef tataki (rágós, kevés szósz) és a csirkemell (száraz hús, kevés gnocci). A desszertek nagyon jól néznek ki, ízük is jó volt, de azok is nagyon száraz érzetűek voltak, mind a zserbó újragondolásról, mind a krémesről hiányzott/kevés volt a nedvességet adó elem (pöttynyi lekvár volt csak a zserbóhoz illetve gyakorlatilag egy tömb volt krémes krémje és mellé a habcsók szintén csak a szárazságot növelte). Nagyon kívánta az italt a vacsora, itt érdekességképp jegyzem meg, hogy a sör kevésbé volt drága, mint a limonádé.
Krisztina
- 2024. október 16., szerda 11:26