A hely jól néz ki, modern, de mégis barátságos.
A kiszolgálás nagyon jó, a pincérek professzionálisak és barátságosak.
Az ételek különösebb kulináris élményt nem okoztak, de minden kifejezetten finom volt, és a máshol megszokott tapáknál nagyobb adag. (Konkrétan ez az étteremhetes menü nekünk kellemetlenül sok volt, de nyilván hagyhattunk volna többet ott, mint amennyit ténylegesen, de ki szeret finom ételekből sokat otthagyni?)
Fogunk menni máskor is, de azért három apró megjegyzésem lenne:
1., objektív: nagyon nem tudtam, hogy (egy párnázott padon ülve) hova kellene rakni a bőrblézeremet, és a szomszéd asztalnál is ide-oda helyezgette valaki az egyik székről a másik szék hátára a bőrdzsekijét. Mikor aztán hosszúkabátban jött valaki, annál rákérdeztek, és elvitték a kabátját valahova.
2., objektív: a mousse habot jelent, és ha valami a pudingnál is jóval keményebb, az határozottan nem mousse. :) Könnyű dolgot vártam tőle, ha ezt tudom, inkább sajttortát kérek. De finom volt amúgy!
3., szubjektív: patatas bravas címszó alatt ilyet még se itthon, se Spanyolországban nem ettem, konkrétan lecsós-füstöltparikás ízű szószba forgatott, nekem ’túlízű’ paprikás krumpli volt a megszokott sült krumpli helyett, ami meg van locsolva brava szósszal vagy pluszban a másik fokhagymással is.
Katona Edit
- 2024. október 13., vasárnap 09:06