Sok munkával, nagy gondossággal, változatos, minőségi alapanyagokból összeállított ételek. Kár, hogy a befektetett erőfeszítés nem érződött az ízeken. A kényelmetlen bárszékek műbőrére az étkezés végére biztosan odaragad a vendég.
Amit ettünk: 'D' menü: Angus marhatatár, portobello, fekete fokhagyma, füstölt tojássárga; - Grillezett cukkíni, bébi római, burrata, citrus vinaigrette, aszalt füge; - Csirke rámen, tönköly soba, zöldségek, shitake; - Tőkehal filé, földimogyorós karfiolpüré, bimi, homár bisque; - Bárány tagine gravy, lassan sült füstölt zeller, csicsóka karamell, gránátalma, pak-choi; - Sült alma, kamillás sütőtök, gránátalma; - Sajt válogatás /Fourm d'Ambert AOC, Taleggio, friss fűszeres kecske/, aszalt kajszi, aszalt szilva
B. L.
- 2023. március 17., péntek 17:05