Tavaly is voltunk, és idén még jobban tetszett.
Külön kiemelném, hogy a felszolgáló hölgy nagyon kedves volt, nem nyomulós, de figyelmes.
Tavaly kicsit döcögős volt a kiszolgálás, idén flottul ment.
A hortobágyi palacsinta nagyon finom volt, az erdei gombalevesnél a partnerem kissé kevésbé vad és elszánt gombaízre számított :D Finom volt, de nagyon tömény, fele mennyiség is elég lett volna.
A mangalicatarja birsalmapürével izgalmas volt, eddig nem gondoltam erre a kombinációra, de használni fogom itthon a hétköznapokban. A burgonya terrine is mennyei volt, de ebből is elég lett volna kicsit kevesebb.
A partnerem norvég lazacfiléje nagyon szépen volt sütve, és elmondása szerint nagyon finom is volt.
A maracuja-mangó profiterol jól nézett ki, én a New York sajttortát választottam kecskesajttal...cukrász az eredeti szakmám, nagyon kritikus vagyok, és szeretnék gratulálni a desszert séfnek a tökéletesen eltalált arányokhoz.
Sikerült egy olyan ízkombinációt összehoznia, amiben minden klappol. Egy csipet sót még tettem rá, hogy mindent tökéletesen kiérezzek, és az étteremhét királya nekem ez a kecskesajtos New York sajttorta lett. Mennyei volt.
Pápai Marianna
- 2023. október 17., kedd 23:18