A hely nagyon kicsi, az asztalok is ehhez méretezettek, kicsik, kényelmetlenek, és sajna nem is nagyon takarítják őket. Az ajtó zárja katasztrofális, folymatos műsor, hogy a felszolgáló(k) próbálják becsukni 5-6x csapkodva, erőltetve az ajtót. A mások által is említett helyzet sajnos még mindig fennáll: szagelszívás gyakorlatilag nincs, ételszagú lesz minden és mindenki, aki bent ül, ezt az ajtó időnkénti nyitva hagyásával próbálják orvosolni, amitől meg hideg és huzat van (plusz a csapkodás). Persze lehet kint is ülni, de ehhez még kicsit hűvös volt nekünk. Kabátoknak semmilyen dedikált akasztó nincs, a székek hátára lehet teríteni őket maximum.
A felszolgálók között van, aki tudott magyarul, bár az angollal sem volt semmi problémánk. Az ételek nem rosszak, a sült tigrisrák kissé olajos maradt, a szusi minősége kicsit szór, vannak finomak, és vannak kissé unalmasak is. A desszertek sem túl izgalmasak, közepesnek mondanám, nem is túl nagy adagok. A marhás bulgogi nem rossz, de a simán rászórt, kissé szomorú zöldségek nem dobják fel, és az általam nagyon várt kimcsi nem volt rajta. Érdeklődésre megtudtuk, hogy az sajna elfogyott, ez van. Nekem furcsa, hogy ezt külön kell tudakolni, illetve se árleszállítás, se egy kis vígasztaló ajándék helyette nincs.
Apróságok javításával sokkal jobb is lehetne ez a hely. Szagelszívás, asztalok letörlése a vendégek után (többször láttuk, hogy csak a tényérokat és poharakat viszik el a távozó vendégek után), egy zárcsere a bejárati ajtón, több kommunikáció a vendégek felé, frissebb zöldségek és egyéb alapanyagok használata, fogas elhelyezése, ezek mind sokat lendítenének a hely minőségén, és annyira azért nem egetverő befektetések lennének.
Szűcs Balázs
- 2022. április 22., péntek 08:34