Lehetne hosszan ecsetelni a kitűnő konyhát és kiszolgálást, de javasoljuk mindenkinek, inkább próbálják ki. Előételnek Kacsa- és csirkemáj parfait, tokaji zselé, füge chutney, mandula, grillezett kovászolt kenyér és Langyos pisztrángfilé, füstölt citromkrém, grapefruit, tápióka, kígyóuborka, pácolt gyömbér volt. Főfogásnak Sült kacsamell dukkah kéregben, sárga cékla, arany mazsola, zsendicés-spenótos 'rétes és Omlós malac pofa, füstölt burgonya püré, pirított gombák és gyökérzöldségek, mustármag, tormát ettünk. A Desszert Caraïbe csokoládé mousse, cassis és fehércsokis tejberizs mousse, kitűnő minőségben.
Kár, hogy borús időben, a szürke háztetők panorámájával, a kiszolgálópult mellett kicsit fapados helyen ültünk és az esetenként monoton zene sem emelt a hangulaton. Legközelebb napos időben jövünk
B. L.
- 2020. november 03., kedd 10:31