Azért az mégiscsak vicces, hogy egy vegán hely legyen a legjobb élménye az embernek az étteremhéten. Sajnos zsinórban belehúztunk a legrosszabb élményekbe, igazából két három hely volt az, ahol jót is ettünk, és nem volt "snassz". Essünk is túl a legrosszabbon. Ahhoz képest, hogy korábban is jöttünk, meg este hattól már zártkörű buli volt, fél ötkor tudunk végezni csak a levessel, és utána jó húsz percre jött ki a másodikféle, szóval ilyen lassú kiszolgálásért azért már régen éltem át DE ez is inkább csak azért volt probléma mert sietnünk kellett, ha ez nincs akkor ott maradok én este nyolcig is. A kávét is kiszerettük volna próbálni, de arra aztán végképp nem maradt idő.
A hokkaido krémleves, hacsak sima sütőtök krémleves akkor is nagyon ízletes és zseniális (nagyjából ilyeneket ettem a Leves-emben 500 hufért Covid előtt). A töltött káposzta nagyon finom volt, nem is mondtam volna meg hogy ez nem hús, az mondjuk igaz, hogy a lóbab fasírt ugyanaz mint a töltelék, de kit érdekel, ha ennyire jó. A zeller steak is nagyon jó, a polenta meg tökéletes. A tart tésztája tényleg nagyon kemény, de a csokiszósz benne zseniális. A passion fruit (maracuja) viszont mindent visz, friss üdítő az ereje és íze. Az italok ellenben nem meggyőzőek a matcha tonic sima tonic, a gyömbér shot meg egy vicc. A hely maga ellenben nagyon hangulatos, a látványkonyha is tetszik, a belmagasság világbajnok. A tálalás fine dining szintű, tuti visszajövök ha más nem egy chai latteért. Ajánlom!
Magyar Tibor
- 2022. október 15., szombat 20:33