Csúcsidőben mentünk, a hely gyakorlatilag tele volt, ami ígéretes kezdésnek tűnt. Az ajtóban a vendéghívogató "Foglalás van?" mondattal fogadtak minket. Oké.
Egy nagyon zajos, bulis hangulatú helyről beszélünk, modern designnal, élőzenével. Beszélgetésre gyakorlatilag alkalmatlan helyen ültettek le, bár a zene lehet messzebbről / másik asztaltól kellemes élmény lett volna, minket csak zavart így.
A kiszolgálás "oké" volt, egy pincért leszámítva mindenki úgy tett-vett. Nem gyorsan-nem lassan, semmi extra.
Az ételeknél kezdtük érezni, hogy itt lehet mi tévedtünk rossz helyre, vagy az étterem nem annyira érezte magáénak az Étteremhét szellemét. A csirke popstick kreatív volt és ízletes, de innentől az összes fogás inkább csak olyan "legyen valami egyszerű" érzést keltett. Egy érdekesebb állagú sima paradicsomleves, teljesen átlagos ízvilággal. Pulled-pork hamburger amiben kifejezetten finom hús volt, de száraz buciban, gyakorlatilag a üresen. A Mics finom volt, itt is érződött, hogy tudnak ők húst sütni, de ott is kevés szósz, rengeteg semleges köret. Szóval úgy... oké. A desszert volt messze a legfinomabb, de ott meg sikerült 2 tányéron eltérő tartalmat kihozni (enyémről hiányzott 2 tétel is ami a másikon volt). Oké megesik.
A tányér csinos és kreatív volt, igaz szinte minden fogás alatt ugyanolyan, de ez nem lett volna baj. Az már zavaróbb volt, hogy úgy pörgött-forgott az asztalon mint bakelit lemez a lejátszóban.
A hely egyetlen igazi pozitívuma az ottlétünk második felében előkerült „szürke inges” pincér volt. Kedves, udvarias, figyelmes, segítőkész. Mindent elmond, hogy mikor kifelé menet az egész helységen átvágtunk egyedül ő köszönt el tőlünk.
Nem tudok igazán rosszakat mondani a helyről, inkább csak olyan átlagos hely. Vannak helyek ahova első Étteremhetes ottlétünk óta rendszeresen járunk vissza. Na, itt nem igazán volt semmi ami miatt visszamennénk.
Vyd Omon
- 2022. október 10., hétfő 06:50