Hatalmas csalódás volt. A férjem névnapját szerettük volna megünnepelni, de igencsak bosszúsan távoztunk, habár a felszolgáló hölgy mindent megtett, hogy tompítsa a konyha sorozatos baklövéseit.
Kezdetnek az Amuse bouche "pármai sonka" volt, ami egy kör alakú sonkás felvágott félkör cikkéből hajtogatott rózsa formájában érkezett! Nem baj, ha nem pármai, de akkor ne mondják.
Az articsóka krémleves nagyon emlékeztetett egy zellerkrémlevesre, a "Pirított kacsamáj fügével és brióssal" két szeletke pirítósra tálalt, keményre sütött máj volt, bár a füge sokat javított rajta.
Főételként a Sous-vide libamell lilaburgonya tócsnival és zöldparadicsom coulis-val érkezett nekem, a libamell épp csak langyosan, a tócsni égetten, a coulis pedig lemaradt a tányérról!
A párom Tenger gyümölcsei tagliatelle tintahal tintával-t kért, két kagyló és egy bébi tintahal volt benne és NEM tagliatelle tésztával készült.
A Lime-os crème brulée inkább csak krém volt, mert karamell réteget nem tartalmazott, a pekándiós sajtorta volt az egyetlen értékelhető az általunk kóstolt 6 fogásból.
Nem is értem, hogy gondolták ezt az egészet.
Knyihárné Darabos Katalin
- 2023. június 16., péntek 10:24