Az Étteremhét keretében próbáltuk ki a helyet. Bár jókat olvastunk a konyháról, mégis komoly meglepetés volt, mindentől távol ilyen jó ételeket kóstolni. Belvárosi fine-dining éttermeket megszégyenítő fogásokat is kaptunk, mind alapanyagokban, mind ízkombinációkban, mind a tálalásban. A levesek nagyon finomak voltak: a "Gyöngytyúk consommé, ’májgombóc’, grízgaluska" tökéletes volt, az étlapról kipróbált csülkös bableves esetén a kissé sűrűbb lé még emelte volna az élményt. Nagyon kreatívak köretek is. Nekünk legjobban a "sült répakrém, pisztácia, bulgur" kombináció tetszett. Legkevésbé a zellerpüré a marhaoldalas mellett, ami kicsit híg és kesernyés volt. A csokis desszert kiemelkedően ízletes és szép volt. Nem kicsik az adagok, jól lehet lakni 3 fogással. Finom a szörp, van csapolt sör, jó a borlap. A személyzet nagyon kedves, hozzáértő. Soha nem jutottunk volna el ide, ha nincs az Étteremhét, jó szívvel ajánljuk! Mi biztos vissza fogunk térni.
Krisztina
- 2020. március 09., hétfő 12:44