Az étterem hangulatos, a személyzet kedves, a tálalás gusztusos, de van még néhány dolog, amin lehetne javítani.
Az előétel és leves: a libamáj terrine és a kacsahúsleves hibátlan.
Főétel: a vasalt csirkecomb szaftos, ízletes volt, de a mellé rendelt snidlinges, erdei gombás specle (nudli) ízetlen. Se a snidlinget, se a gombák ízét nem lehetett érezni. Akár egy kis szarvasgombás olívaolaj is csodákat tudott volna tenni vele.
A fogasfilé tökéletesre lett sütve, köretként a rizs és a paradicsomtatár jó párosításnak bizonyult.
A desszertek: Vannak desszertek, amiket én melegen szeretek. Ilyen a vargabéles is. Itt a séf hideg desszertnek álmodta meg. A házi baracklekvár viszont zseniális.
A csokoládés palacsinta is hidegen lett tálalva, mert így a csoki töltelék nem folyt ki belőle, de a hűtéstől a palacsinta keménnyé és szikkadttá vált. A tálalása ellenben nagyon gusztusosra sikerült.
Összességében jól éreztük magunkat. Érdemes kipróbálni!
Dobos Andrea
- 2020. július 24., péntek 06:50