Az étteremhét keretein belül foglaltunk asztalt egy keddi napon, 15:00-ra. Mikor megérkeztünk kedvesen köszöntöttek,az asztalhoz kisértek. Felvették a rendelést,és nemsokára hozták is a levest. Vargányagomba krémleves volt prosciutto chips-szel,ami egy egész nagyobb darabban volt a levesben, elvágni nem lehetett igy egybe kellett megenni,ami nem volt kellemes. Amilyen hamar hozták a levest olyan sokára a 2. fogást. Vártunk vagy 30 percet, úgy, hogy rajtunk kivül 2 pár volt még, akik közül az egyik már végzett az ebéddel. Libaburgert és marha steak-et kértünk. A burger finom volt, a steak azonban nem úgy volt sütve ahogy kértük,és a húsnak nem volt jó ize. A gombamártás és a köret finom volt.Desszertnek körtés-mandulás pitét és torta della nonna-t kértünk. A mandulás pite finom volt mindkettőnk szerint, a másik olasz desszert azonban kicsit más volt. Citromos pitét kaptunk (egyébként finom volt) egy félig felvert tojáshabbal a tetején, amit karamellizáló pisztollyal próbáltak megsütni. A cukor rocogott a fogam alatt, a tojáshab szinte még folyt, igy kicsit az összhatás élvezhetetlen volt számomra, a férjem szerint finom izletes pitét kaptunk. Amikor szóvá tettem udvariasan,akkor csak egy vállránditás volt a válasz,amit persze megértek a pincér sajnos nem tud mit tenni utólag. Ez inkább a 3.990Ft/fő kategória lett volna.
Hiermann Rita
- 2020. október 14., szerda 17:19