Kis, barátságos hangulatú hely, a felszolgálás is közvetlen, nem túlszervezett:-): a rendelés felvételére kicsit hosszabban vártunk, aztán az italokra is, viszont az ételek gyakorlatilag az italokkal együtt megérkeztek, így csak rövid ideig élvezhettük azt a Balatonra emlékeztető hangulatot, amit a könnyű rozé habzóbor és a kedvenc balatoni strandunkon is használt söröskorsó megérkezése okozott. Az étterem híres termelői sajtból készülő rántott sajtja, ami az á la carte étlapon is fent van és részben miatta választottuk a helyet, sajnos elfogyott, azt mondták, a termelő nem tud ilyen mennyiségben szállítani, ami persze érthető, de ezzel talán már az étteremheti ajánlat összeállításánál is számolhattak volna. Viszont minden étellel, amit végül kóstoltunk - hárman 9 féle ételt ettünk, mert még a desszertből is háromféle volt aznap - teljesen elégedettek voltunk: a rántott húsnak az itt felszolgált 'fledermaus' verziója belül szaftos, kívül ropogós, a hagymás rostélyos is valamilyen nagyon puha (onglet?) és jól fűszerezett húsrészből készült, emellett még a hamburgerhúst is úgy sütötték, hogy tökéletesen szaftos maradjon. Minden, amit kóstoltunk, kifogástalan volt, magyaros ízek kis csavarral, friss ételek, becsületes adagok: látszik, hogy a tulajdonosoknak szívügyük a jó konyha. Ha a hely (mosdók) rendezettségén tudnának még egy kicsit javítani, akkor abszolút nyári törzshelyünkké válhatna.
NT&L&N
- 2023. március 19., vasárnap 08:43