Kedves Vakvarjú étterem!
Több alkalommal módunkban állt az Önök étteremeit meglátogatnunk, és mindannyiszor jó élménnyel tértünk haza. Kérem vegyék gondolataimat építő kritikának a jövőre nézve, lévén az új egység még csak most nyitott.
Az étterem rendezett környezetben, a holtág egy nagyon hangulatos kis részén helyezkedik el. Egy javaslat a teraszhoz, amit végül nem választottunk: egy kis frissítő vizes ventillátor sokat segítene egy fülledt nyári estén, illetve a folyópart miatt összegyűlő bogarak hadára valami rovarölő alkalmatosságot lehetne kihelyezni, mert ez zavaró lehet étkezés közben. A belső design szemet gyönyörködtető, a székek kényelmesek. A tegnapi este nagyjából fél és 3/4 ház közötti volt, ám a felszolgálás ehhez képest elég lassú volt. A leültetéstől a számla kifizetéséig több, mint 2 és fél óra telt el, ezen felül pedig a felszolgáló a kérdés megválaszolása után is összecserélte az ételt és az italt is. Nagyon mulatságos volt! Tényleg! Az ételek többsége finom volt, egyedül a glutén és cukormentes citromtorta volt teljesen íztelen. Sem a habnak, sem az eperlekvárnak, sem a tésztának nem volt semmi íze, egyedül a rászort áfonya mentette meg ezt a desszertet. A borsó leves tartalmas volt, a padlizsánkrém nagyon jól lett elkészítve (picit talán több kenyér dukált volna ekkora adaghoz). A főételek abszolút rendben voltak, a szűzderék omlós és jól fűszerezett, hozzá ez a vargányapaprikás és rösztliburgonya kiváló összhangban volt egymással. A menyasszonyom által kért kacsás tészta is rendkívül ízletes volt. A végét megfejelendő Vakvarjú somlói pedig egyenesen Isteni volt! Kérem, még egyszer, ne vegyék sértésnek a kritikáimat! Átlagos vendég vagyok, átlagos észrevételekkel, és mivel kedvelt éttermeim közés sorolom a Vakvarjút, szívesen visszatérek, hogy újra kipróbáljam magas színvonalú ételeiket!
Pál Tamás
- 2018. június 21., csütörtök 08:33