A konyha gondosan válogatott, minőségi alapanyagokkal dolgozik, az ételek összeállítása igényes, az ízek jók, néhány kisebb technológiai hiányosság zavarta csak a tökéletes élményt: a Kedvessy módra készült marhahúspogácsához járó libamáj hidegen került a tányérra, a libamájat burkoló anyag - aszpik? - a meleg elemek között félig megoldva furcsa, kellemetlen állagot vett fel; az ököruszály leves betétje, a saját húsából készült gombóc nagyon finom volt, de szerencsésebb lett volna a jellegzetes húst magát is megmutatni a levesben; a csirkemell zelleres burgonyapüré köretében nem érződött zeller, az aranydurbincs mártásában nem jelent meg az ígért rák. A felszolgálás nagyon kedves és előzékeny volt, de kissé figyelmetlen: távozás után vettük pl. észre, hogy a számlánkra egy olyan italt is ráterheltek, amit a szomszéd asztalnál fogyasztottak (láttuk, amikor kivitték oda). A hely berendezése egyszerre otthonos és elegáns.
NT&L&N
- 2024. október 24., csütörtök 06:33