Az étteremhét 4. étterme volt ez,így aztán volt összehasonlítási alapunk. Tény,hogy férjem óva intett a hátszín rendelésétől,de azt gondoltam,ha az étlapon van,csak meg tudják csinálni.Sajnos nem nekem lett igazam.A közepesre kért sült ehetetlen volt,de ez szemmel láthatóan nem zavart senkit rajtam kívül.Becsomagoltattam,mondván,majd valahogy megsütöm magamnak otthon.Ennél nagyobb baj,hogy még a szűzpecsenyét is sikerült ehetetlenné túlsütni és szárítani,amivel már csak íztelensége versenyezhetett.Unalmas,fantáziátlan fogásokat kaptunk.A fácánlevesben nem volt hús,az előételben a kalács szeletek közé rejtett pástétomot szőlővel ígérték,ott is volt,de e mellé hogy került zöldség,érthetetlen,mert nagyon nem illettek össze ezek az ízek. Az egyetlen,amit meg kell dicsérnem,az a hagymalekvár és hozzá a rizskrokett volt.Ezek miatt nem maradtam éhes végül. A desszertből csak a fogakra veszélyes,kőkemény fahéjas cukrot kellett kiköpködni,a parfé finom volt. Sajnálom,de biztos,hogy többet nem próbálkozunk,és másnak sem ajánljuk.Azért is csalódás,mert a normál étlap árkategóriája,az ételek elnevezése nem ezt sugallta.
Burda Melinda
- 2018. október 12., péntek 12:45