ZAKAnT Étterem & Fine Bisztró (Sopron) - Sopron

ZAKAnT Étterem & Fine Bisztró (Sopron) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

ZAKAnT Étterem & Fine Bisztró (Sopron)

9400 Sopron, Fövényverem utca 7.

ZAKAnT Étterem & Fine Bisztró (Sopron)
Fövényverem utca 7. , 9400 Sopron

A Zakant étteremmel egy 2 éve dédelgetett project valósult meg!
Mindenképpen szerettünk volna Sopron gasztronómia térképére visszakerülni, így a konyhai és éttermi koncepciónkat átalakítottuk, lehetőség nyílt főleg az éttermi vendégek visszajelzése alapján, egy különálló a’la carte éttermet megnyitni!

Kihasználva annak miliőjét, a volt “terasz” helyére álmodtuk meg, azért hogy meghagyjuk a télen-nyáron gyönyörű panorámával rendelkező helyszínt! Külön beruházás keretében jött létre a jelenlegi kialakítás. Sokat gondolkodtunk a névválasztáson is, szerettünk volna utalni kicsit az anyacégünkre a GYSEV-re, ezért a Zakatol szóval kezdtünk el játszani, ebből lett a Zakant! Közben viccesen azt gondoltuk, hogy aki a vendéglátásban tevékenykedik, és nagyokat álmodik, az egy kicsit Zakkant. Ezt összedolgozva jött létre a Zakant név aposztrofált változata, amely az üzemeltetési igazgatónk, Soltész István ötlete volt. Voltak viták ezzel kapcsolatban, álláspontokat ütköztettünk, aztán végül is ez lett a befutó! Az idő pedig majd eldönti mennyire szeretik meg a vendégek.

Fantasztikus konyhánkat Séfünk álmodta meg Fine Bisztró stílusban, mely egyedülálló lehet a városban! Rövidtávon belül célunk nem kevesebb, mint Sopron vendéglátás elitjéhez tartozni, és a minőséget képviselni!
Ebben hiszünk és ezért dolgozunk...

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: ZAKAnT Étterem & Fine Bisztró – Sopron

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(62 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.7

"9400 Sopron"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Pompásan éreztük magunkat az ebéd alatt. Nagyon finom, îzlésesen tálalt étkeket ettünk. Kiszolgálas remek volt.
Kmecz Natália - 2023. október 17., kedd 17:53

"."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
.
Győri András - 2023. október 16., hétfő 19:26

"Fantasztikus"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Második alkalommal vettünk részt az étteremhét keretein belül a Zakant étterem kulináris élményében. Ehhez társult a remek hangulat és a végtelen kedves kiszolgálás. Teljes szívből ajánlom.
Biegner-Völcz Dóra - 2023. október 16., hétfő 05:57

"Gasztronómiai élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Maximálisan csak dícsérni tudjuk a Zakant éttermet. Az ételek kifogástalanok voltak ízvilágban és az adagok mennyisége is tökéletes volt. A személyzet kedves volt és figyelmes.
Moharosi László - 2023. március 13., hétfő 06:28

"Fine Dining Sopronban "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A megérkezésünk pillanatától a kiszolgálás nagyon barátságos és jó volt. A választható fogások mind nagyon jól hangzottak és az általunk választott ételek kitűnőek voltak. Mind a tálalás, porciók mérete, minőség kiváló volt. Kellemes este volt és nagyon megvoltuk elégedve az étteremmel.
Varga Gergely - 2023. március 12., vasárnap 08:43

"Zakant"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Csodálatos estét kaptunk a Zakant étteremben, kiváló fogásokkal. Menüsorból lehetett választani, kacsa erőlevest, kardhalat, marhát választottunk. A szép tálalás mellett az ízek kiválóan harmonizáltak. Borlap több, mint elégséges. A pincér nagyon kedves.
Németh Kata - 2023. március 10., péntek 06:32