Az étterem hét alkalmából mindig kihívást jelent összeállítani egy éteksort, lehetőleg különleges, mégis olcsó (olcsóbb) alapanyagokból. A MainStream-nek ez most sikerült.
Előétel: rántott malacfül és marhanyelv hagymasalátával - különleges ízvilág, a porcok és a nyelv együtt roppan és mállik.
Főétel: főtt marha picanha, meggymártás, pirított dara, burgonyapüré - mennyei. Különválasztották a húst a zsírosabb rétegtől, és ezt nagyon jól tették. Akik nem szeretik a zsírosabb részt, azok csak a húst falják, én ajánlom legalább megkóstolni a zsírosabb falatokat is, mennyei. A meggymártás külön kerül tálalásra, egy zselésített koszorúba öntik a tányérra, így nem terül szét, ravasz megoldás.
Desszert: rántott tejbegríz, alul tejszínnel, felül fagylalttal, őszibarack szeletekkel, roppanóssal - lenyűgöző költemény. Szilva nincs, helyette van sok más.
A tálalás kifogástalan, a felszolgálás tökéletes.
Gratulálok a MainStream ex. MészárSteak régi és új csapatának. A hangulat szerencsére maradt a régi, kellemes zene, kényelmes bútorok. Csak így tovább.
Dr. Szabó
- 2024. október 15., kedd 14:55