Malom Étterem (Miskolc) - Miskolc

Malom Étterem (Miskolc) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Malom Étterem (Miskolc)

3525 Miskolc, Kossuth Lajos utca 8.

Malom Étterem (Miskolc)
Kossuth Lajos utca 8. , 3525 Miskolc

Nemzetközi és magyar finomságokkal, minőségi alapanyagokkal várja Vendégeit Miskolcon a Malom étterem.

A város vidéki étterme. Őstermelői beszállítók, kézműves alapanyagok, mindig változó vacsora étlap és ebéd ajánlatok. Romantikus kerthelységünk a város közepén kínál vidéki romantikát, külön italtermünk baráti társaságok, rendezvények számára is bérelhető. Látogass el hozzánk!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Malom Étterem – Miskolc

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(292 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.7

"Malom étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedve személyzet, gyors kiszolgálás. A rendelt ételek finomak voltak.
Bánhidi Mónika - 2024. március 25., hétfő 06:05

"Csalódott"

3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 2
Mi hétköznap mentünk el vacsorázni. Kiszolgálás: a pincér nagyon-nagyon kedves, és nyitott volt (picit már sok is). Konyha: Az étel átlagos (húsleves jó volt; pisztráng és kacsacomb túlkészült, a hal mellé a saláta semmilyen, hozzá nem illő; desszert is jó volt). Hangulat: Mikor megérkeztünk (2 fő) beültettek minket egy raktár szerű helyiségbe (ott tárolták a fölösleges székeket stb.), ahol 2 db asztal volt, az egyiknél már ült egy 4fős család. Nem értem, hogy miért kellett akkor asztalt foglalni... Az étterem "normális" része egyébként 80%-ban üres volt, tehát lett volna hely. Összességében egy 5-ös skálán gyenge 3-sra értékelem a helyet. Most voltam itt először és utoljára. Sajnálom.
Soltész Éva - 2024. március 24., vasárnap 17:11

"Miskolci malom"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kissé eldugott, helyen, de szépen felújított az étterem. A színvilága, berendezése nagyon harmonikus volt. Viszonylag gyors volt a rendelés után a kiszolgálás. A levesek nagyon ízletesek voltak, az egyik főfogásban a lapcsánka kevésbé tetszett, majd a desszertek megint kellemesen, szépen tálalva a várt ízeket hozták. Ajánlanám egy-egy hangulatos est eltöltésére az éttermet.
Dr. Tóth Erzsébet - 2024. március 24., vasárnap 11:33

"Minősíthetetlen személyzet"

1,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 0 Hangulat: 0
Nyugis időszakban érkeztünk, rajtunk kívül 2 pár volt, valamint a külön teremben egy rendezvény, de az étterem nagy része üres volt. Az egyedüli pincér (blokk szerint: "Pisti") érkezéskor köszöntött, majd meghagyta nekünk az asztal választás lehetőségét. Ekkor még jófejnek tűnt. Gyorsan megvoltunk azzal, hogy mit szeretnénk, ezért az italok rendelésekor jeleztük, hogy igazából mi már tudunk is rendelni, de kissé fennhangon válaszolt, hogy ezt megcsinálja, és majd utána rendelhetünk. Ezzel nem lenne baj, inkább a stílus volt kissé fura. Az előételnél jártunk amikor a rendezvényteremből egy úr fizetni szerette volna a rendelésük egy részét, de a pincér elküldte, hogy majd 10 perc múlva, mert most nem ér rá. Később mikor fizetett az úr, még ki se ment az ajtón, a pincér hangosan a következőképp jellemezte: "Ezt a h*!*! f*!*ka!*!*t b*!*!*g". Az ételek egyébként rendben voltak, az előétel és a főétel melegen és meglepően gyorsan érkezett, de semmi kiemelkedő nem mondható el róluk, az előételnél a "roppanós zöldségek"-nél mondjuk nem 2 karika tv paprikára, 3 szelet lilahagymára és 1 szelet paradicsomra számítottunk. A desszert (sajttorta pohárdesszert) láthatóan nem volt friss, a tejszínhab össze volt esve, az öntet meg volt száradva a tetején, valamint a pohár oldalán. Amikor a pincér elvitte a tányérokat nem kérdezte meg, hogyan ízlett az étel, lényegében 0 kommunikáció volt, jött a következő fogás, lerakta "jó étvágyat" és ment is, kissé siettetve éreztük magunkat, amint leraktuk az evőeszközöket már ürítette is az asztalt. A pincér korábbi reakciója után, valamint a kiszolgálás miatt vaciláltam a borravalón, annak összegén, de amikor fizetni mentem, és azzal kezdte, hogy ebben az összegben bizony semmiféle borravaló vagy bármi nincs benne, jelezve ezzel hogy akkor lehet tejelni, felrakta a pontot az i-re, úgy döntöttem nem hagyok borravalót. És milyen jól is tettem. Kifizettem a számlát kártyával, és hangosan szidni kezdett, pofákat vágva. Pontosan nem értettük mit mondott, de a korábban említettek miatt sejtem.. Majd mire felvettük a kabátunkat, fennhangon elviharzott a konyhába ahol folytatta, teljesen ki volt kelve magából. Sajnos nem volt lehetőségem megkérdezni mi volt a probléma, néhány másodpercet még megálltunk az ajtóban, de nem jött ki. Nem köszönt el, nem volt egy "köszönjük, hogy minket választott, reméljük ízlettek az ételek", ehelyett el lettünk hordva mindennek, azért mert ott ettünk. A borravalót akkor szokták adni, amikor a pincér valamit azon felül csinál, hogy kihozza a tányért meg elviszi, megkérdezi milyenek voltak az ételek, kedves a vendéggel, és a másikat nem küldi el az egész étterem előtt melegebb éghajlatra. Egy jó kiszolgálással 4*, de így 0. Borzasztó nagy csalódás volt.
Lévay Zoltán - 2024. március 24., vasárnap 07:43

"Malom Étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon hangulatos hely. A személyzet kedves és figyelmes. A konyha szenzációs. Négy fős társaság voltunk és mindannyian jól éreztük magunkat. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Dusza Miklós - 2024. március 23., szombat 06:48

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves kiszolgálás, tökéletes ételek, nagyszerű hangulat!
Makónyi Fanni - 2024. március 22., péntek 09:16