Almalomb kulináris kitérő és találkozóhely (Hosszúhetény) - Hosszúhetény

Almalomb kulináris kitérő és találkozóhely (Hosszúhetény) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Online foglalás nem lehetséges.


További infók közvetlen az étterem weboldalán:
https://www.almalomb.com

Almalomb kulináris kitérő és találkozóhely (Hosszúhetény)

7694 Hosszúhetény, Ormándi utca 19.

Almalomb kulináris kitérő és találkozóhely (Hosszúhetény)
Ormándi utca 19. , 7694 Hosszúhetény

Az Almalomb a továbbiakban rendezvényközpontként üzemel tovább.


Szándékunk egy olyan étterem létrehozása és működtetése, ahol kiváló minőség társul a kötetlen, laza környezettel. Ugyan megjelennek hagyományos ételek is a választékunkban, nem szorítkozunk a szűk értelemben vett magyaros konyhára. Nem riadunk meg a szokatlan párosításoktól, sem más nemzetek ízeinek becsempészésétől sem. Folyamatosan kutatjuk hogyan lehet a hagyományos alapanyagokat és étel készítési és tartósítási technológiákat a mai korra adaptálni, újraéleszteni. Vendégeinktől azt reméljük, hogy szeretnek meglepődni.

Gyakran változó ételsorunk mellett kísérletezünk saját termékek előállításával is, melyek kóstolhatók az étlapról, helyben és a webáruházunkban is megvásárolhatók. Ilyen például a kovászos rozskenyér, a füstölt só és paprika, vagy a házi tészta.

Családbarát és állatbarát étterem vagyunk, büszke tagjai a Stílusos Vidéki Éttermiségnek. A fenntarthatóság egyik fő értékünk, melyet a Vállalható Vállalkozás a Felelős Gasztrohős tagság is szavatol. A Slow Living mozgalom Pannon régió Conviviumának alapító tagjai vagyunk. Számos hazai és helyi megtisztelő elismerésben részesültünk a működésünk elmúlt éveiben.

A kétemeletes, pincehelyiséggel is rendelkező malom épületben 50 főt tudunk vendégül látni. A márciustól októberig tartó napsütéses időszakban kerti teraszunk is nyitva áll vendégeink előtt. A meleg záporok elől a füstölőház tornácára húzódhatsz be, ahol fatüzelésű kemencénk mellett melegedhetsz. A nyári szezonban pajtánk akár 70 fős rendezvényekhez is igénybe vehető. A 2021-ben felújított Fészer26 kreatív rendezvényterünk egy egész évben használható, akár 30 főt befogadó helyszín, minden szükséges felszereléssel céges és privát rendezvények fogadására. Almalomb esküvőkhöz vagy konferenciákhoz is ideális helyszín.

Időről időre koncertek és egyéb nyilvános kultúrprogramok várják az idelátogatókat. Képzőművészeti kiállítások helyszíneként kapunk a művészek és kiállítás szervezők előtt is nyitva áll.

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,9

(66 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.9

"Finom étel"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étel nagyon finom volt, a kiszolgálás kedves. Minden rendben volt, élveztük az ott töltött időt.
Szabó Krisztina - 2022. október 17., hétfő 07:46

"Sallangmentesen kiváló!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon szerethető hely, minden ízével és részletével. Az tetszik benne, hogy nem tupíroznak fel semmit, mégis rendkívüli, amit nyújtanak. Letisztilt egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége. Belső, küldő környezet és atmoszféra is csillagos ötös!
Radnai Yvette - 2022. október 16., vasárnap 07:26

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hangulatos hely, udvarias kiszolgálás, különleges ízélmény Mindenkinek ajánlom
Ádám - 2022. október 15., szombat 16:55

"Almalomb vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Imádom az Étterem Hét ajánlatait. Egy jó alkalom kipróbálni új igényes helyeket. Most egy ismerős helyre mentünk vissza. Az Almalomb egy igazi elvonulós hely, tökéletes kikapcsolódás finom ételekkel, profi vendéglátással. Mindig 10/10 pontos. Én kifejezetten szerettem a háziállatok természetes jelenlétét is az étteremben
Pocsai Réka - 2022. október 15., szombat 05:20

"Gyönyörű környezet különleges ételekkel!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon különleges, nem hétköznapi menüt kaptunk az étterem hét alkalmával. Az ízek fantasztikusak! A környezet, a kiszolgálás is csillagos ötös! Mindenkinek szívből ajánlom ezt a fantasztikus helyet, én biztos menni fogok még! Köszönöm a lehetőséget!
Szilvia - 2022. március 28., hétfő 06:09

"-"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A hely csodaszép, kiszolgálás remek, a fogások igazán különlegesek voltak, és még egy kiváló minőségű olivaolajat is vásároltam.
P. Bodnár Kinga - 2022. március 24., csütörtök 07:30