Az előétellel még nem volt nagy gond. Két főételt kóstoltunk. Az állítólag ropogós, bőrös fogasfilé, bőrével lefelé került tálalásra, de még ehető volt. A másik főétel körete újhagymás, petrzselymes hordóburgonya lett volna. A petrezselyemnek és újhagymának nyoma sem volt, hacsak nem azok az elszenesedett darabkák lettek volna, amiket a szintén szenesre égetett és nem hordó burgonya mellett találtunk. A malaccsászár bőre ehetlen, betonkemény valamivé vált, majdnem a fogunk bánta, az pedig, hogy mitől lett volna ez toszkán, rejtély maradt. A desszertként felszolgált szuflé szintén elszenesedett. Ezeket az ételeket ki sem lett volna szabad tálalni! Mindezért két pohárka borral és egy kis ásványvízzel több, mint 10 000 Ft fizettünk. Ha az volt a cél, hogy se Dining cityre, se a Barabásba soha ne tegyük be a lábunkat többet, akkor ezt sikerült elérni.
Ecsedi Zsolt
- 2019. március 24., vasárnap 06:58