Az étteremhét vendégeit különteremben elhelyezni remek ötlet volt: a hangulatos helyiségben, maximális kényelem mellett rendkívül jól telt az este.
Az elő- és főétel kiváló (gőzölt harcsa és bőrén sült vörös márna), harmonikus ízvilággal írható le. A gnocchiért külön gratuláció illeti a séfet, a körítésnek ilyen remek, házi készítésű, kéksajtos-spenótos variációját még a szülőhazájában sem kóstoltam. Egyetlen apró kivetnivalóm talán a csokis sajttortát illeti, mely túlságosan tömény volt, de megjegyezném, ez pusztán az édességet eleve kerülő, szubjektív véleményem!
A kiszolgálás tökéletes volt, amennyire csak lehetett: körültekintő, figyelmes, udvarias. Egyetlen kellemetlenséget a személyzet talán legfiatalabb tagja okozta partneremnek, akit a munkaköri elvártnál jobban szemmel tartott.
Varga Dániel
- 2017. március 19., vasárnap 23:31