Szél Fiai Fogadó és Cellárium (Nyúl) - Nyúl

Szél Fiai Fogadó és Cellárium (Nyúl) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Szél Fiai Fogadó és Cellárium (Nyúl)

9082 Nyúl, Vaskapu utca 71.

Szél Fiai Fogadó és Cellárium (Nyúl)
Vaskapu utca 71. , 9082 Nyúl

Nyúl Szőlőhegyen (Győrtől kb. 20 percre) széles borválasztékkal, magyaros konyhával, vidéki hangulatú környezetben várja vendégeit a Szél Fiai Fogadó.

 

Videós bemutató az étteremről -> megtekintéshez kattintson IDE!

A jellegében magyar kékfestő hagyományokat őrző tanyasi étterem feleleveníti a monarchia korából ismert, de hazánkban már elfeledett Heuriger-ek stílusát, a családi vendéglátás baráti hangulatát. Nagyanyó konyhájával a vidéki élet múltbéli nyugodt, békés hangulatát, a régmúlt ízvilágát, a magyar ételek és borok közös harmóniáját kívánjuk bemutatni.

Telente búbos kemencében sült finomságokat, a parasztság és cigányság ünnepi étkeit készítjük. A nyári langyos estéken kerthelyiségünkben parázson sült grillételek bővítik a kínálatot. A saját borpincében érlelődő díjnyertes borok, a minőségi csapolt sörök, a választékos pezsgő és italkészlet garantálják, hogy mindenki talál kedvére valót, köztük a borbarátok és a sörkedvelők is. Mindez együtt ideális lehetőséget kínál baráti találkozók, ünnepségek, üzleti megbeszélések, kerti grill állófogadások, reprezentatív rendezvények megvalósítására.

Prisztóka Tibor Gasztronómiai "Ars Poetica"-ja:
Jó értelembe véve megszállottja vagyok a tradícióknak, a régi, hagyományos konyhának, a borkészítésnek és vendéglátásnak. A borászat és a gasztronómia ösvényén az emlékek, érzékek és intuíció útját követjük, kutatva mindkét szakma rejtelmeit. Célom, hogy Mikszáth, Krúdy és Márai emlékeit, érzéseit és korát a Fogadó hangulatába integráljuk, vendégeinket az éttermi székekkel egy „múltidéző időgépbe” ültessük. Minden ételünk borral készül, a borok-ételek kapcsolatán keresztül szeretnék segíteni a hazai éttermi és borkultúra közös fejlődését.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Szél Fiai Fogadó és Cellárium – Nyúl

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,9

(473 értékelés)


Konyha

4.9

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.9

"Csodálatos estét töltöttünk el a csaladunkkal"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A vendéglátás, a hangulat, a szórakoztatás, a kiszolgálás, minden kiváló volt! Biztosan visszatérünk. Ételek tekintetében az előétel (libamáj roston) és a desszert (triplacsoki szelet) felejthetetlen volt! Sajnos a gönygyölt Angus nem volt az igazi. A férjem almalevest és édes-chilis csirkét evett, azok nagyon ízletesek voltak! Az élő zene és a hely milliője zseniális, a gyermekeink (1 és 3 évesek) is nagyon jól érezték magukat.
Herczeg Anna - 2024. április 21., vasárnap 07:20

"U"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fenséges, mennyei ízek! Udvarias, barátságos, emberi kiszolgálás! Nagyon nagyon elégedettek voltunk! Mindenkinek ajánljuk! Mèg sokszor fogunk jönni:)
Gábor Flechner - 2024. április 21., vasárnap 06:40

"Szél fiai az örök kedvenc "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem lehet elmondani, meg kell tapasztalni!
Szalai Klára - 2024. április 20., szombat 14:58

"Visszatérő elégedett vendég vagyok"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nekem a libamáj ízlett a legjobban.
Bérces Attila - 2024. április 19., péntek 17:32

"Újráztunk😄"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ismétlő héten is meglátogattuk az idén tavasszal első ízben kóstolt, győztes éttermet. Gyakori étteremhét látogatóként erre az ismétlésre még soha nem volt példa. Ez mindent elárul az étterem kiváló szinvonaláról. Sőt még egy palack Tibor borocska is került a kosárkánkba, amiből itthon elégedetten kortyolgattunk😄. Egyszóval mindennel nagyon elégedettek voltunk.
Varga Teri - 2024. április 19., péntek 07:38

"Szél fiai vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek finomak voltak, a belső nagyon tágas, kúria jellegű. Rendezvényen kívül is biztos megyünk még
Szücs Balázs - 2024. április 19., péntek 06:24