Baráti társasággal fogyasztottunk el egy vacsorát az étteremben. Sajnos kb. a vacsora felénél érkezett egy nagy társaság a különterembe, onnantól kezdve a pincéreket "le kellett vadászni", ha szerettünk volna valamit. Igyeztek, nem rajtuk múlt, de nagyon túl voltak így terhelve, ez kissé rontott a hangulaton. A másik negatívum a fizetéskor elhangzó kérdés: "10% borravalót hozzárakhatok?". Egy étteremheti vacsoránál csak az italra lehet felszámolni extra díjat. Ezzel a kérdéssel még a szándékomat is elvették a borravaló adásától. Az ételek: a mangalicarilette finom volt, asztaltársunk a vaddisznóragulevest is dícsérte. A főételek közül a bárány kiemelkedően finom volt, a sertés szűz is ízletes, a csirke "elment", semmi extra. Desszertek: a túrógombóc nagyon finom, omlós, szaftos volt, elsőrangú, a mousse kissé száraz, túlsült, a gubát nem próbáltuk. Az adagok bőségesek, én még csomagoltattam is. Az étterem hangulatos, jó a fekvése is, az élő zongoráért külön köszönet. Összességében egy próbát megér, de valahogy nem hozta azt a jóleső érzést, mint a többi kipróbált Vakvarjú.
Kriszta
- Friday 28/03/2025