Reviews


4.5

(4 Recensies)


food

4.4

service

5.0

ambience

4.0

"Slow food?"

3.8
food: 3 service: 5 ambience: 3
Étteremhét keretében próbáltuk ki az ételeket. Maga a hely egy hatalmas térben elszórt bútorok, nem túl hangulatos. Az első fogást a rendeléshez képest 50 perccel hozták ki. A többi fogásra is nagyon sokat kellett várni, pedig alig voltak az étteremben. Egy séf és egy (láthatólag) tanuló készítette a látványkonyhában az ételeket. Az ételek nagyon szépen néztek ki, különleges tálalások voltak. Sajnos az ízek és a konyhatechnológia már nem okozott ilyen pozitív élményt. Amit ajánlok, az a kukoricakrémleves és a sertéspofa. Amit nem, az a beef tataki (rágós, kevés szósz) és a csirkemell (száraz hús, kevés gnocci). A desszertek nagyon jól néznek ki, ízük is jó volt, de azok is nagyon száraz érzetűek voltak, mind a zserbó újragondolásról, mind a krémesről hiányzott/kevés volt a nedvességet adó elem (pöttynyi lekvár volt csak a zserbóhoz illetve gyakorlatilag egy tömb volt krémes krémje és mellé a habcsók szintén csak a szárazságot növelte). Nagyon kívánta az italt a vacsora, itt érdekességképp jegyzem meg, hogy a sör kevésbé volt drága, mint a limonádé.
Krisztina - Wednesday 16/10/2024

"Tribe Table restaurant Diningcity értékelés"

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
A személyzet nagyon kedvesen és udvariasan viselkedtek a vacsora során. Az étterem nagyon igényesen és hangulatosan van berendezve, kiváló választás egy jó hangulatú ebéd vagy vacsora helyszínére. Az ételek szépen vannak tálalva, változatos íz világgal és a fogások mennyiség is teljesen rendben volt. Az egyetlen negatívum az ételek fűszerezésének hiánya volt. Mindenkinek bátran ajánlom, hogy egyszer kipróbálja ezt a jó hangulatú éttermet.
Fogarasi Csaba - Sunday 13/10/2024

"Tribe vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden nagyon finom volt. Különösen a marhapofát mindenkinek meg kellene kóstolni, isteni. A személyzet nagyon kedves, a tálalások pedig szemet gyönyörködtetők.
Bálint Szilvia - Saturday 12/10/2024

""

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Finom, eredeti ételek!
Bartha-Sólyom Orsolya - Saturday 12/10/2024