A hely hangulatos, kellemes háttérzene szól.
Az asztal 6-ra lett lefoglalva, a felszolgáló hölgy türelmünket kéri, mert még nincs felterítve minden az akkor még üres étteremben. 2 perc várakozás után leülhettünk. Rendeléskor az öltönyös teremfőnök érkezik hozzánk, aki nem tud válaszolni az ételekkel kapcsolatban feltett kérdésekre, szabadkozva, hogy ma indul az éttermi hét, mi vagyunk az első vendégek és még nem kérdezte meg a konyhát az ételekről. Hmmm, nem vár terített asztal és nem tudja a személyzet, hogy mit takar az étlap, nem túl bíztató kezdés. Ezek után már minden flottul ment, kedves kiszolgálásban volt részünk, bár kicsit sietősre sikerült, így pl a desszertek úgy kerültek az asztalra, hogy a 6 fős társaság fele ott sem volt…
Az ételekről pár szó. Mivel hatan voltunk, így minden ételt kipróbált valaki, a többség teljesen elégedett volt. Két étel sajnos teljesen íztelenre sikerült, bár az állaguk és tálalásuk kifogástalan volt. Az egyik a céklás előétel, a másik a marhapofás főétel. A többi étel mind jóízű volt.
Egy fontos megjegyzés, amit a helyszínen is elmondtunk az egyik előétellel kapcsolatban: ez a lazacot érintette illetve a köretét. Nagyon kellemetlen “illat” kísérte az ételt, azt gondolom, hogy ez semmilyen szinten nem elfogadható, állítólag a fekete retek árasztotta. Nem merem leírni, hogy mit lehetett érezni, nehogy cenzúrázva legyen, de bízom benne, hogy ezen azonnal változtatnak.
Nádas Gábor
- Friday 10/03/2023