Sajnos éppen az egyetlen halas főétel nem volt, a harcsapaprikás. Ezt nem is jelezték előre, elképzelhető, hogy halászlét sem tudtak volna adni, bár nem azt kértünk előételnek. Ez egy halas étteremben elég kiábrándító és meglepő is, hiszen ez még csak az étteremhét harmadik napja volt.
Ezzel együtt az előétel és a főétel is óriási adag volt. A haltepertő finom volt. A cigánypecsenye nagyon puha volt, bár a kakastaréjt még süthették volna, mert így kicsit nyers maradt, ami tovább nehezítette az egyébként sem könnyű ételt. A hús egyébként nem a szokásos tarjából készült, hanem talán combból, de jó nagy darab volt. A díszítésként mellé adott finom savanyúság (hagyma) kevés volt, és ezt a nehéz ételt pedig valamivel könnyíteni kellett. Így kértünk még uborkasalátát, ami szintén óriási adag volt (és ehhez mérten elég drága is), viszont dermesztően hideg volt, és számomra túl savanyú is. A somlói galuska különösebben nem volt izgalmas, de finom volt az is.
Összességében jó volt minden, a kiszolgálás is, de az eléggé kedvünket szegte, hogy nem volt harcsapaprikás, amit előre kinéztünk, ezért a konyhára csak 3 pontot adok.
Attila
- Thursday 07/11/2019