Szép napot mindenkinek!
Visszahúzódó alkat lévén nagyon ritkán - inkább soha sem - fordulok meg a Prime Steakhouse-hoz hasonló elegáns helyeken, mert tudom nem az én közegem és ez általában rányomja bélyegét a hangulatomra is. Talán mintha sugároznám ezt, általában úgy is kezelnek, mint a környezetbe nem illeszkedő objektumot. Itt, a Prime Steakhouse-ban azonban egy pillanatig nem éreztem feszélyezve magam, köszönhetően a személyzet kedvességének, figyelmének és nem utolsó sorban finom humorának.
Nem vagyok nagy rajongója a marhahúsnak, az eddigi rossz emlékek mára óvatossá tettek, ezért ha lehet kerülöm. Itt azonban kellemes meglepetés ért, megtapasztalhattam, hogy az egyébként erre kevésbé alkalmas alapanyagot, a marhahúst, hogyan lehet omlóssá, könnyen fogyaszthatóvá tenni a megfelelő technikákkal. Bizton állíthatom, hogy ezen technikáknak és a fűszerezés mesteri tudásának birtokában van a konyha mestere ezen a helyen.
A belső tér letisztultan elegáns és modern, cseppet sem hivalkodó. Megnyugtatóan hatja át egyfajta profizmus. Végigtekintve a belső tér falaiba integrált, hűtött bortárolók sokaságán az ember úgy érezheti talán nincs is olyan bor ezen a világon, amiből itt ne lenne legalább egy palackkal és ugyanez érvényes az italok erőteljesebb, töményebb vonulatára is.
Mindent összevetve kiválóan éreztem magam és bátran ajánlom az éttermet mindenkinek, aki a hétköznapok szürke folyamát megszakítva egy kis különlegességre vágyik. Köszönöm a meghívást lányomnak, Nórának és a lehetőséget a DiningCity-nek, hogy ott lehettem. Üdvözlettel, Engler György
Engler György
- Thursday 17/04/2014